Investeer in de komende generaties

 

Onze wereld heeft nieuwe oplossingen nodig en Stichting Phien zet zich in om daaraan mee te werken. We kunnen elke ondersteuning goed gebruiken! Helpen kan op verschillende manieren:

1. Meewerkdagen
Wil je een keer als vrijwilliger meehelpen in een voedselbos? Dat kan en vinden wij erg leuk! Zo kun je ons project en onze mensen leren kennen, 'ruiken aan het voedselbos' en ontdekken wat daar groeit, kruipt, vliegt en fladdert. Op onze terreinen groeien bomen, struikn en verbouwen we voedsel met de focus voor duurzaamheid, het milieu en ons klimaat. Dus je kunt bij ons l
ekker buiten bezig zijn, mensen ontmoeten en kennis opdoen.
Er zijn diverse werkzaamheden mogelijk, die kunnen passen bij jouw interesses. Elk extra paar handen is welkom! Geregeld hebben we meewerkdagen, waarover je meer leest op de pagina
'Actueel'. We verwelkomen je graag op één van onze locaties.

 

 


2. Financieel

Met een donatie aan onze stichting ondersteun je ons werk en maak je meer groen, meer gezonde voeding en meer Phien-locaties
mogelijk. Daar gaan ook komende generaties van meeprofiteren. We zijn ontzettend dankbaar voor elke bijdrage.

Stichting Phien is momenteel bezig met het omzetten van de organisatie naar een 'Algemeen Nut Beogende Instelling' (ANBI) volgens de Nederlandse belastingdienst. Na het verkrijgen van deze zogenaamde ANBI status zijn de giften van onze donateurs onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. 
Door de ANBI is de Stichting vrijgesteld van het betalen van erf- of schenkbelasting over een schenking of nalatenschap.
De ANBI-gegevens voor de Stichting Phien vind je op
deze pagina.

 

 


3. Phienvrijwilliger worden
Stichting Phien werkt met vrijwilligers. Wat is jouw specialiteit waarmee je zou kunnen bijdragen? Ook als je dat nog niet zo goed weet, kun je je gerust aanmelden bij ons. In overleg met jou vinden we vast iets waarvan jij en wij blij worden. Uiteraard zorgen we voor materiaal en begeleiding. Ook als daarbij wat meer aandacht nodig is. Kortom we zorgen er samen voor dat jij een leuke plek naar jouw wensen krijgt, die jou energie geeft.

Gezocht

Stichting Phien zoekt momenteel vrijwilligers voor de coördinatie van verschillende activiteiten. De belangrijkste vrijwilligersfuncties die we graag willen invullen zijn:

Coördinator "Aanleg en onderhoud voedselbossen".

Coordinator/Organisator "Introductie en meewerkdagen".

Voel jij je aangesproken door onze oproep? Dan komen we graag in contact met jou! Neem je contact op?
Tot gauw!
 

 


 

Meedoen